Mask
Verscentrum Noord Meppel

AGF-Verscentrum Noord

Onze vestiging  AGF-Verscentrum Noord in Meppel ligt ideaal gelegen in Nederland voor zowel aanvoer als levering van uw goederen.

We beschikken over een goed onderhouden geconditioneerde wagenpark, waardoor we onze producten onder alle omstandigheden op de juiste manier bij u kunnen afleveren.

Inkoopafdeling
Bij Verscentrum Noord beginnen de dagelijkse werkzaamheden bij de inkoop afdeling. Vanaf 05.00 uur ’s morgens beginnen de inkopers te onderhandelen met verschillende veilingen, importeurs, handelshuizen of rechtstreeks met de telers.

Controle
Bij binnenkomst van de producten worden deze gecontroleerd op kwaliteit en kwantiteit, een belangrijk moment want hier wordt bepaald wat de afnemer straks in zijn of haar winkel krijgt. Als de ingekochte producten voldoen aan de kwaliteitseisen van Verscentrum Noord, worden ze vrij gegeven voor verkoop en op de juiste locatie in het magazijn geplaatst.

Verkoop
Ondertussen vindt de verkoop plaats. Na het afsluiten van een verkoop order gaat de verkoop-bon het volledig geautomatiseerde systeem in en komen er daarna orderpick-bonnen per productgroep uit: bonnen voor koelvers producten, bonnen voor panklare producten, AGF bonnen etc. Elk bon komt er per route uit het systeem. Uiteindelijk staat de vaak zeer gevarieerde bestelling netjes en compleet klaar voor transport naar de klant.

Leveren
Rond de klok van 02.00 uur gaan de chauffeurs van Verscentrum Noord weer rijden om de goederen bij de klant af te leveren Als de producten bij de afnemers zijn afgeleverd en klaar liggen voor verkoop aan de consument, zit de dag voor Verscentrum Noord er weer op en is de afdeling inkoop weer begonnen met de inkoop van nieuwe producten.