Junior Business Analist (M/V)

Verscentrum Nederland is een snelgroeiende speler op het gebied van online boodschappen bestellen voor bedrijven en instellingen. Ben je net afgestudeerd of heb je 1 a 2 jaar werkervaring en ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Ben jij gedreven en van nature nieuwsgierig? Ben je hands-on, analytisch en kun je je verplaatsen in de belevingswereld van de ontvangers van jouw analyses? Wij bieden jou de mogelijkheid om in onze jonge en groeiende onderneming het verschil te maken. Verscentrum Nederland zoekt voor haar locatie in Sassenheim een fulltime Junior Business Analist.

Wat ga je doen als Junior Business Analist?

Als Junior Business Analist voer je periodieke rapportages uit en doe je detailanalyses op deze rapportages. Naast het uitvoeren van analyses in Excel vindt je het leuk om je in de techniek te verdiepen en je te ontwikkelen in Qlikview. Daarnaast zal je je ook bezig houden met dataverwerking.

Naast het uitvoeren reguliere rapportagewerkzaamheden draag je ook bij aan de structurele verbetering van de bedrijfsvoering door de rapportages, processen en procedures steeds weer een niveau hoger te brengen.

Je vindt het leuk om op het snijvlak van Finance, Business en IT te werken en je wil jezelf ontwikkelen om scherpe analyses uit te voeren, onder regie van een business analist.

Wij zoeken een enthousiaste persoon die voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • - Bachelor- of Masterdiploma (bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatietechnologie);
  • - 0-2 jaar werkervaring;
  • - Je kunt snel schakelen, je doet rake analyses en je communiceert op heldere wijze;
  • - Kennis van Qlikview is een pré, maar zeker geen eis.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een veelzijdige (fulltime) functie binnen een hecht team en een snel groeiende scale-up waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij:

  • - Een marktconform salaris;
  • - Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • - Korting op eigen producten van Verscentrum Nederland;
  • - Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Sollicitatieprocedure

Wil je eerst meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Han Horlings op telefoonnummer 071-7114326.

Schriftelijke reactie, samen met CV kun je mailen naar werkenbij@verscentrumnederland.nl

Acquisitie naar (aanleiding van) deze vacature wordt niet op prijs gesteld.