BLOGS

Asperges met lamsvlees


Het aspergeseizoen is nog in volle gang. Tijdens deze zomerse avonden is niets zo lekker als een heerlijk, zelfgemaakt aspergegerecht. Onze Online Chef Jan-Willem Jagt legt u in deze video uit hoe u asperges met lamsvlees bereid. Het bijbehorende recept treft u hieronder aan.

De Online Chef Filmpjes

Bekijk hieronder het filmpje van deze week 

 


Sandwich met zalm

Een heerlijk broodje met zalm zeker op warme dagen een heerlijk en makkelijk gerecht. 

Op 28 juni online op het Youtube kanaal van de Online Chef. Volgt u ons al?

Nagerecht Framboos

Dit keer gaat De Online Chef aan de slag met een heerlijk nagerecht met framboos. Kunt u ook niet wachten? 

Op 5 juli online op het Youtube kanaal van de Online Chef. Volgt u ons al?

Sandwich kip

Dit keer neemt De Online Chef Jan-willem Jagt u mee in de wereld van een simpel gerecht

Op 12 juli online op het Youtube kanaal van de Online Chef. Volgt u ons al?

De wereld van haring

Dit keer neemt De Online Chef Jan-willem Jagt u mee in de wereld van haring. Hoe ging de verwerking van haring vroeger en hoe gaat dat nu? Verder komen in dit filmpje Vlaggetjesdag, het MSC-keurmerk en het ambachtelijk schoonmaken van een haring aan bod.


Gevuld Turks brood

In een van onze vorige filmpjes stond klein brood bakken centraal. Onze Online Chef Jan-willem Jagt legt u in dit filmpje uit hoe u Turks brood vult met heerlijke pittige kip. Het bijbehorende recept treft u hieronder aan.

Wokschotel met kip

Tijdens warme zomerdagen wilt u niet te lang in de keuken staan. Eénpansgerechten bieden dan de perfecte uitkomst. Wat dacht u van een heerlijke wokschotel? Deze zet u eenvoudig en snel op tafel. 

 

Klein brood bakken

In onze laatste filmpjes stonden soeprecepten centraal. Het volgende filmpje staat in het teken van klein brood bakken. Onze culinair adviseur legt u uit hoe u zelf twee verschillende soorten gevulde croissants maakt.

 

Gebonden aspergesoep

In een eerder filmpje deelden we al een recept voor een heldere soep met u. Dit keer is het de beurt aan een gebonden soep met groene en witte asperges. Onze culinair adviseur Jan-willem Jagt legt u stapsgewijs uit hoe u dit klaarmaakt.


Maaltijdsalades

De zomer is in aantocht. Dat betekent saladetijd. Bereid snel en eenvoudig een frisse, gezonde maaltijd- of lunchsalade. Zet in een handomdraai met verschillende soorten verse slamix een smaakvolle rauwkostsalade op tafel!

Heldere soep maken

Deze heerlijke heldere kippensoep smaakt eigenlijk altijd. Laat ‘m een tijdje pruttelen zodat de smaken de tijd krijgen om in te trekken. En heeft u een restje over? De volgende dag is deze soep vaak nóg lekkerder!

American Hash bereiden

Het is bijna 5 mei, Bevrijdingsdag. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een bevrijdingsgerecht m.b.t. de Tweede Wereldoorlog. We kwamen uit bij American hash. Het gerecht werd in Europa bekend tijdens de oorlog.

Oranje Cake maken 

Op Koningsdag mag een oranje traktatie natuurlijk niet ontbreken! Onze culinair adviseur Jan-willem Jagt laat u stap-voor-stap zien hoe u een heerlijke zelfgebakken cake in een handomdraai omtovert tot een koninklijke traktatie.


Feestsalades

Snel, eenvoudig, fris en gezond zelf te maken met verse producten. Maak op basis van kant-en-klare salades een fraai gegarneerd gerecht met een feestelijke uitstraling! Serveer het geheel op een mooie schaal.

Online Chef seizoen 2

In het nieuwe seizoen starten wij met een nieuwe uitstraling. Die zult u ongetwijfeld terugzien in de berichten en filmpjes. Bovendien gaan we specials “terug naar de bron” opnemen om te kijken waar producten vandaan komen.