Nieuws

Albalad Supermarkt gaat samenwerking aan met Zorgboodschap

25 juli 2018

Op 12 juli 2018 opende Albalad Supermarkt haar deuren als eerste op het Midden-Oosten georiënteerde winkel van 1200 m² in Tilburg met een Nederlands assortiment geleverd door Zorgboodschap.

Lees verder

Verfrissende tips voor warme dagen

20 juli 2018

De komende dagen blijft het extreem warm; een hittegolf is in aankomst. Ouderen, mensen met een chronische aandoening en kinderen vormen een risicogroep. Wat te doen bij warm weer?

Lees verder

Zorgboodschap is nieuwe deelnemer van Fairtrade Teylingen

16 juli 2018

Sinds de oprichting in 2013 verkoopt Zorgboodschap verschillende Fairtrade producten in de webshop, zoals bananen, hagelslag, koffie, thee, koek en rijst. Fairtrade Teylingen, een organisatie die zich inzet om aandacht te geven aan het gebruik en verkopen van Fairtrade producten binnen de gemeente, vond het ruime assortiment Fairtrade producten een goede reden om Zorgboodschap als deelnemer toe te voegen.

Lees verder

Kips wordt FairBeleg

3 juli 2018

Dezelfde leverancier, dezelfde producten, een nieuwe naam. De vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg van Kips gaan nu FairBeleg heten.

Lees verder

Actor Consultancy en Verscentrum Nederland bieden werkzoekenden een kans op een baan

29 juni 2018

Eind mei was er bij Verscentrum Nederland een bijeenkomst voor mensen met een bijstands- of een WW uitkering. Samen met arbeidsintegratiebedrijf Actor Consultancy is er gekeken of deze mensen de vacature voor middagchauffeur konden vervullen.

Lees verder