Blogs

Barbecueën met Geer & Goor tijdens
de finale van ‘Stevig gebouwd’

Vanavond was alweer de laatste aflevering van Geer & Goor Stevig gebouwd. De mannen hebben weer goed werk verricht voor onze ouderen. Zorgboodschap was gedurende deze opnames de trotse sponsor en verzorger van de catering en een barbecue voor de hele straat. Wij willen u allemaal hartelijk bedanken voor de reacties die wij hebben mogen ontvangen tijdens de uitzendingen.

 

Geer & Goor Stevig gebouwd


Steentje bijgedragen

 Naast ons eigen bijdrage hebben ook een aantal van onze leveranciers de komende 7 weken prachtige 'meepakkers' voor u geselecteerd!

Vrijdag 27 oktober t/m 2 november 2017.


De zesde uitzending |Utrecht

Zorgboodschap was aanwezig bij de onthulling van een nieuwe kantine voor het 3-generatiecentrum, verbouwd door Geer & Goor. De bediening van Zorgboodschap verzorgde de catering en serveerde heerlijke hapjes en drankjes aan de gasten.

Hier mocht Zorgboodschap een mooi cadeau weggeven aan het Drie Generatie Centrum (Resto van Harte): een jaar lang gratis boodschappen!

 

De vijfde uitzending | Westendorp

Geer en Goor hebben dit keer geholpen met de verbouwing van de sportkantine van Sport Vereniging Westendorp, een belangrijke plaats voor jong en oud. Zo is er onder andere een jeu de boules-baan aangelegd en is er nu dankzij Geer en Goor een overdekt terras. Daar kunnen de bezoekers gedurende ieder seizoen een kopje koffiedrinken.

Bij deze sportvereniging wordt extra aandacht besteed aan beweging voor ouderen. Tijdens de onthulling was er een team van Zorgboodschap aanwezig voor de verzorging van de catering. 

 

De vierde uitzending | Schiedam

Vanavond speelde de vierde aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd zich af in Schiedam.

Vanavond was er weer een aflevering van Geer & Goor Stevig gebouwd. Geniet u ook iedere donderdagavond om 20.30 uur van dit RTL4-programma? Tijdens het eindfeest zag het personeel van Zorgboodschap de schittering in de ogen van de ouderen tijdens het rondbrengen van de hapjes. De mensen genoten oprecht van hun omgetoverde buurthuis.

De derde uitzending | Zevenaar

Vanavond speelde de derde aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd zich af in Zevenaar.

Vanavond was er weer een aflevering van Geer & Goor Stevig gebouwd. Geniet u ook iedere donderdagavond om 20.30 uur van dit RTL4-programma? Het populaire duo hielp dit keer o.a. bij de realisatie van een dierenweide bij een huis in Zevenaar. Zorgboodschap was, net als bij de andere afleveringen, van de partij om de catering te verzorgen. 

 

De tweede uitzending | Zoetermeer

Vanavond speelde de tweede aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd zich af in Zoetermeer.

Samen met vrijwilligers heeft het duo Geer & Goor de tuin van Verpleeghuis Buytenhaghe van woonzorgcentrum WelThuis enorm opgeknapt. Wij hebben de tuin voorafgaand aan de 'verbouwing' niet gezien, maar het was een oerwoud aldus de tuinmannen. De nieuwe tuin is feestelijk onthuld voor de bewoners. Wij waren met Jan-willem, Carsten en Saskia aanwezig voor de sponsoring en verzorging van de catering. Het was oprecht de meest warme dag van afgelopen zomer. Voor je het weet, sta je in de brandende zon te barbecueën en is het moment van de onthulling van een nieuwe tuin er.

De bewoners hebben oprecht genoten en het was gewoon echt een gezellige middag.

 

Eerste Uitzending | MS De Jordaan.

De eerste uitzending vond plaats in Amsterdam- de Jordaan.

Om dit met zijn allen te vieren, gingen de medewerkers van Zorgboodschap mee op een vijfenveertig minuten durende vaartocht door de Amsterdamse wateren. Daar werden de ouderen optimaal voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes, waaronder verse haring. De regen die deze dag viel, kon de pret niet drukken en de ouderen genoten volop van de aandacht die ze kregen. Het personeel van Zorgboodschap heeft deze dag ervaren als een ontspannen, voldane dag.

 

We slaan de handen in één!

En dan doen wij als Zorgboodschap gewoon mee met Geer en Goor op RTL4 vanaf 7 september om 20.30 uur.

Al jaren kijken wij naar wat Gerard Joling en Gordon met hun programma’s betekenen voor ouderen in Nederland. Na afloop van het vorige seizoen van hun programma Geer & Goor zoeken een hobby hebben wij gelijk contact gelegd met de makers van het programma, dat wij graag ons steentje wilden bijdragen bij een eventuele nieuwe serie afleveringen.

 

Aftrap Geer & Goor Stevig gebouwd

En dan doen wij als Zorgboodschap gewoon mee met Geer en Goor op RTL4 vanaf 7 september om 20.30 uur.

Wat hebben wij een geweldige tijd gehad de voorbereidingen, de opnames en nu de voorbereidingen om het met iedereen te delen! Ja, wij mogen het nu ook delen en daar zijn wij super trots op.