Blogs

De tweede uitzending vond plaats in Zoetermeer in de tuin van Verpleeghuis Buytenhaghe

Vanavond speelde de tweede aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd zich af in Zoetermeer.

Samen met vrijwilligers heeft het duo Geer & Goor de tuin van Verpleeghuis Buytenhaghe van woonzorgcentrum WelThuis enorm opgeknapt. Wij hebben de tuin voorafgaand aan de 'verbouwing' niet gezien, maar het was een oerwoud aldus de tuinmannen. De nieuwe tuin is feestelijk onthuld voor de bewoners. Wij waren met Jan-willem, Carsten en Saskia aanwezig voor de sponsoring en verzorging van de catering. Het was oprecht de meest warme dag van afgelopen zomer. Voor je het weet, sta je in de brandende zon te barbecueën en is het moment van de onthulling van een nieuwe tuin er.

De bewoners hebben oprecht genoten en het was gewoon echt een gezellige middag.

 

Geer & Goor Stevig gebouwd


Steentje bijgedragen

 Naast ons eigen bijdrage hebben ook een aantal van onze leveranciers de komende 7 weken prachtige 'meepakkers' voor u geselecteerd!

Vrijdag 15 september t/m 21 september 2017

Vrijdag 8 september t/m 14 september 2017


Eerste Uitzending | MS De Jordaan.

De eerste uitzending vond plaats in Amsterdam- de Jordaan.

Om dit met zijn allen te vieren, gingen de medewerkers van Zorgboodschap mee op een vijfenveertig minuten durende vaartocht door de Amsterdamse wateren. Daar werden de ouderen optimaal voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes, waaronder verse haring. De regen die deze dag viel, kon de pret niet drukken en de ouderen genoten volop van de aandacht die ze kregen. Het personeel van Zorgboodschap heeft deze dag ervaren als een ontspannen, voldane dag.

 

We slaan de handen in één!

En dan doen wij als Zorgboodschap gewoon mee met Geer en Goor op RTL4 vanaf 7 september om 20.30 uur.

Al jaren kijken wij naar wat Gerard Joling en Gordon met hun programma’s betekenen voor ouderen in Nederland. Na afloop van het vorige seizoen van hun programma Geer & Goor zoeken een hobby hebben wij gelijk contact gelegd met de makers van het programma, dat wij graag ons steentje wilden bijdragen bij een eventuele nieuwe serie afleveringen.

 

Aftrap Geer & Goor Stevig gebouwd

En dan doen wij als Zorgboodschap gewoon mee met Geer en Goor op RTL4 vanaf 7 september om 20.30 uur.

Wat hebben wij een geweldige tijd gehad de voorbereidingen, de opnames en nu de voorbereidingen om het met iedereen te delen! Ja, wij mogen het nu ook delen en daar zijn wij super trots op.